Prezentiranje in pitching

Naučite se “pitchati” v slogu TED govorov, saj učinkovite predstavitve in močno vplivajo na uspeh vaše predstavljene ideje ali produkta.

Učinkovito prezentiranje, oziroma uspešnost predstavitve vaše ideje ali projekta je v največji meri odvisna od načina predstavitve. “Storytelling”, TED elementi (čustveno, originalno, nepozabno), pitching znanje, neverbalna odličnost in jasna struktura; je le nekaj elementov, zaradi katerih bo vaša predstavitev izstopala. Ključ do učinkovitih predstavitev je priprava – najboljši način za pripravo pa je pridobivanje kakovostnih neposrednih povratnih informacij in predlogov za izboljšave.

Ravno to je ključen element vsake pitching delavnice, ki jo izvajamo, bodisi interno v podjetjih ali kot javno delavnico. 

Učenje skozi prakso

Gre za zelo praktično delavnico, kjer v ospredje postavimo vas in vaše nastope. Vsak udeleženec delavnice pripravi kratek pitch, ki ga predstavi ostalim udeležencem, le ti pa mu podajo neposredno, iskreno povratno informacijo glede jasnosti sporočila, razumevanja vsebine pitcha in splošne prepričljivosti nastopa. 

Usposobili smo na stotine startup ekip in TEDx govorcev. To lahko storimo tudi z vami in vašo ekipo.

Komu je namenjeno

Vsi, ki želite izvajati učinkovite in zmagovalne predstavitve, sestanke in pitch-e. Še posebej:

  • Vodstvo – če želite jasno in učinkovito komunicirati z vsemi svojimi deležniki
  • Prodajalci – če želite izboljšati svoje prodajne nastope pri strankah in partnerjih
  • Vodje ekip – če želite, da vas ekipa razume in vam sledi

Vrste delavnic

#1 Pitching delavnica v živo – (do 20 udeležencev, 2 x 4 ure)

#2 Spletna pitching delavnica – (do 15 udeležencev, 2 x 3 ure)

Vsaka delavnica obsega individualno in timsko delo z izmenjavo mnenj in izkušenj, z usmerjenimi diskusijami in refleksijami. Delavnice so strokovno vodene, interaktivne, intenzivne in praktične.

Delavnice so podprte z orodji in primeri iz prakse, priporočeno literaturo in vsebinami za poglobljeno raziskovanje, ki jih udeleženci dobijo ob zaključku. Udeleženci s prezentacijo prejmejo tudi izvod gradiva, ki nastane na delavnici.

pitching and effective presentations

Reference

Boehringer Ingelheim, Lek Novartis, Merkur Zavarovalnica, Ministrstvo za javno upravo, Nova KBM, Petrol, Philip Morris International, SPIRIT, Telekom Slovenije,…

“Pitching delavnica mi je bila všeč, ker je bilo razloženo, kako najbolje predstaviti projekt javnosti in katere vsebine so najbolj primerne za kratke predstavitve. Moj čas na pitching delavnici je bil dobra naložba, naučila sem se, kako čim bolje predstaviti projekt (bistveni elementi, avdiovizualni material, struktura in trajanje pitcha, grajenje odnosa/interakcije z občinstvom) in zagotovo bi priporočala pitching delavnico, predvsem zaradi povratnih informacij, ki jih dobiš za izboljšanje svoje predstavitve”Gordana Stanišič, SVRK, podsekretarka

Kontaktirajte nas

    Ostanite na tekočem

    Dvakrat na mesec prejmite sveže pripravljene agilne trende, nasvete in trike za izboljšanje ekip in ostanite na tekočem z našimi odprtimi dogodki.

      NAROČITE SE