Osnove agilnosti – “ABC agilnosti”

Osnove agilnosti so zagotovo najučinkovitejši način za začetek agilne transformacije v vašem podjetju. Vse se začne z agilno miselnostjo.

Ali se srečujete s hitrimi spremembami v delovnem okolju? Ali želite sprejeti nov, veliko bolj učinkovit način dela? Ste že slišali za agilnost, Scrum, Kanban in druge podobne izraze, pa ne veste, kje oz. kako začeti? Vse se začne z agilno miselnostjo, ki jo lahko predstavite vodstvu ali svoji ekipi. Osnove agilnosti so zagotovo najučinkovitejši način za začetek agilne transformacije v vašem podjetju. Z drugimi besedami – če želite postati bolj učinkoviti, prilagodljivi in samoorganizirani, potem je ta delavnica za vas.

Vabimo vas, da izkoristite priložnost učiti se od najbolj izkušene ekipe na področju agilnosti v Sloveniji. Posledično vam bo miselni premik pomagal pri prilagajanju hitrim spremembam delovnega okolja, naprednim tehnologijam in globalizaciji. Pomagali smo več kot 100 podjetjem pri preoblikovanju v agilnejši način dela. Smo organizatorji konferenc Agilionar in Agile Slovenia, ter vsako leto izvajamo raziskavo o stanju agilnosti v Sloveniji.

basic agile workshop
basic agile workshop

Ciljna skupina:

Vsi, ki želite razumeti osnove agilnosti, še posebej:

  • Vodstvo/ustanovitelji/vodje – če se spoznavate z osnovami agilnosti in bi radi izvedeli več o agilni miselnosti in kako se uspešno preoblikovati v bolj agilno podjetje.
  • Vodje ekip/vodje – če bi radi sprejemali zavestne odločitve o tem, kje in kako postati bolj učinkoviti, prilagodljivi in samoorganizirani.
  • Vsi, ki vas  zanimajo agilni pristopi in načela.

Izvedba poteka na delavniški/izkustven način s poudarkom na individualnem in timskem delu z izmenjavo mnenj in izkušenj, z usmerjenimi diskusijami in refleksijami. Delavnice so strokovno vodene, interaktivne, intenzivne in praktične.

Delavnice so podprte z orodji in primeri iz prakse, priporočeno literaturo in vsebinami za poglobljeno raziskovanje, ki jih udeleženci dobijo ob zaključku. Udeleženci s prezentacijo prejmejo tudi izvod gradiva, ki nastane na delavnici.

Delavnice Osnove agilnosti (kot vse druge) izvajamo v obeh formatih – v živo ali preko spleta. 

Reference:

Abanka, SKB, Siemens, NLB, Petrol, Ljubljanske Mlekarne,..

“Delavnica Basic Agile mi je bila všeč, ker se osredotoča na ključne teme v nenehno spreminjajočem se poslovnem okolju, spodbujanja inovacij in uporabo prizadevne miselnosti.” – Elma Buljko, Siemens

Kontaktirajte nas

    Ostanite na tekočem

    Dvakrat na mesec prejmite sveže pripravljene agilne trende, nasvete in trike za izboljšanje ekip in ostanite na tekočem z našimi odprtimi dogodki.

      NAROČITE SE