Nova hibridna normalnost

Razvoj učinkovitega sistema za hibridno delo, ki izpolnjuje različne potrebe zaposlenih, bo glavna prednost podjetij v bližnji prihodnosti.

Pandemija je naš posel potisnila v neznane vode. Najprej smo morali le držati glavo nad vodo, a ker so valovi prihajali, smo kmalu ugotovili, da poti nazaj ni več. Moramo se prilagoditi, premisliti o naših ciljih in strategijah ter se pripraviti na novo normalnost – hibridni način dela.

Glede na “Work Trend Index“, ki ga je izvedel tehnološki velikan Microsoft, bo mešanica dela na daljavo in pisarniškega dela, znana kot hibridno delo, verjetno postala stalnica, pri čemer je več kot 70 % anketiranih delavcev naklonjenih prilagodljivim možnostim dela na daljavo.

V prihodnosti bodo na koncu zmagala podjetja, ki so lahko prilagodljiva in ustvarijo pogoje, ki dajejo prednost individualni prilagodljivosti. Skozi facilitacijo procesa uskladitve novega načina dela, vam lahko pomagamo utreti pot.

“Nedavne študije kažejo, da si približno 70 % zaposlenih želi ohraniti prilagodljive možnosti dela na daljavo.”

Komu je namenjeno

Priprave na nov – hibridni način dela bi morale biti glavna prioriteta vsake organizacije, še posebej njenih vodij in menedžerjev.

Vrste delavnic

#1 Poldnevna delavnica – do 16 udeležencev.

#2 Celodnevna delavnica – do 20 udeležencev.

#3 Interno prilagojena delavnica ali coaching

Vsaka delavnica obsega individualno in timsko delo z izmenjavo mnenj in izkušenj, z usmerjenimi diskusijami in refleksijami. Delavnice so strokovno vodene, interaktivne, intenzivne, in praktične.

Delavnice so podprte z orodji in primeri iz prakse, priporočeno literaturo in vsebinami za poglobljeno raziskovanje, ki jih udeleženci dobijo ob zaključku. Udeleženci s prezentacijo prejmejo tudi izvod gradiva, ki nastane na delavnici.

Delavnice (kot vse druge) izvajamo v različnih formatih – v živo, preko spleta in tudi hibridno.

Čeprav so lahko izzivi pri pripravi naše organizacije na premik, kot je ta, lahko nekoliko zastrašujoči, hibridni delovni model prinaša tudi številne prednosti.

Reference

“Hvala, CorpoHub, za odlično delavnico, veliko »aha« momentov. Navdihujoče je videti facilitatorja, ki naredi domačo nalogo, se pred delavnico spozna s podjetjem in se izogne že preseženemu nivoju.” Špela Ajdišek Robič, Siemens

Če želite popeljati vaše podjetje na pot hibridnega dela, nas lahko kontaktirate preko spodnjega obrazca.

Kontaktirajte nas

    Ostanite na tekočem

    Dvakrat na mesec prejmite sveže pripravljene agilne trende, nasvete in trike za izboljšanje ekip in ostanite na tekočem z našimi odprtimi dogodki.

      NAROČITE SE