Management 3.0

Management 3.0 ni zgolj še ena metodologija ali ogrodje. Gre za ravno pravo kombinacijo miselnosti in nenehno spreminjajočo se zbirke iger, orodij in praks, ki pomagajo vodjem pri vodenju organizacij.

Obstaja veliko modelov in pristopov vodenja oz. managementa in vse se slišijo odlično. Težava je v tem, da vsebujejo veliko teorije, ki je ne znamo vedno uporabiti v praksi. Kaj konkretno lahko na primer storite v torek popoldan, da boste bolje sodelovali s sodelavci? Ljudje potrebujejo praktične nasvete, ki jih lahko že naslednji teden uporabijo v praksi.

In ravno v tem blesti Management 3.0.

​​Management 1.0
Pristop, ki ga je pred stotimi leti izumil Frederick Winslow Taylor in ljudi obravnava kot delčke sistema. Temelji na prepričanju, da bo podjetje uspešno, če se bomo osredotočili na optimizacijo dela in nalog vsakega pozameznika.

Management 2.0
Korak v pravo smer z dobrimi nameni, vendar na napačen način saj še vedno temelji na hierarhiji in iniciativami zgolj od zgoraj navzdol.

Management 3.0
To je prihodnost managementa kjer se osreditočimo na gradnjo dobrih ekip, pri čemer v izboljšanje sistema vključimo vse deležnike in spodbujamo zavzetost zaposlenih. Vsak zaposlen ima možnost vplivati na spremembe in sodelovati pri vodenju.

Management 3.0 ni zgolj še ena metodologija ali ogrodje. Gre za ravno pravo kombinacijo miselnosti in nenehno spreminjajočo se zbirke iger, orodij in praks, ki pomagajo vodjem pri vodenju organizacij.

Management 3.0 je sestavljen iz 20 različnih modulov, med drugim:

 • Motivacija in zavzetost ljudi
 • Opolnomočenje ekip
 • Učenje in razvoj kompetenc
 • Upravljanje sprememb
 • Agilne organizacijske strukture
 • Delo s hibridnimi in oddaljenimi ekipami
 • Kompleksno razmišljanje
 • Učinkovit feedback

Uporabite najboljše pristope managementa v praksi! Naše igre, kot so Delegation Poker, Moving Motivators in Kudo Cards (Pohvalnice) se uporabljajo v podjetjih po vsem svetu, startup-ov do velikih organizacij.

management 3.0
management 3.0

Ciljna publika

Management 3.0 je za vse, ki se zavedajo, da v njihovi organizaciji manjka zavzetosti zaposlenih in timskega sodelovanja in proaktivno iščejo rešitve za izboljšanje vodenja in upravljanja sprememb. Še posebej je primeren za:

 • Direktorje in višje vodje – če se želite naučiti, kako sprejemati prave odločitve in uspešno preoblikovati organizacijo v bolj agilno.
 • Managerji in vodje ekip – če se želite zavestno sprejemati odločitve in uspešno odpravljati organizacijske ovire.
 • Scrum Master-je in Product Owner-je – če želite postati nosilec sprememb v svoji ekipi in uspešno iskati boljše načine vodenja.

Vrste delavnic

Management 3.0 Foudation  – zajema osem osnovnih modulov in združuje najboljše iz klasičnega razmišljanja s svežim pristopom in novimi spoznanji.

Izvedba poteka na delavniški/izkustven način s poudarkom na individualnem in timskem delu z izmenjavo mnenj in izkušenj, z usmerjenimi diskusijami in refleksijami. Delavnice so strokovno vodene, interaktivne, intenzivne in praktične.

Delavnice so podprte z orodji in primeri iz prakse, priporočeno literaturo in vsebinami za poglobljeno raziskovanje, ki jih udeleženci dobijo ob zaključku. Udeleženci s prezentacijo prejmejo tudi izvod gradiva, ki nastane na delavnici.

Delavnice Management 3.0 (kot vse druge) izvajamo v obeh formatih – v živo ali preko spleta.

Reference

Halcom, NLB, Rokus Klett, Celtra, Lidl, Bankart, Comtrade360

“Delavnico Management 3.0. bi toplo priporočal vsem nivojem managementa in istočasno vključil tudi tiste, ki se s samim vodenjem ne ukvarjajo neposredno. Gre za odlične prijeme in unikatne rešitve pri upravljanju s kadri, ki pomagajo, da se vsi deležniki v kolektivu počutijo dobro in imajo svoj namen. Posebej bi izpostavil zabaven način za animacijo in motivacijo celotnega kolektiva, ki s tovrstnimi izobraževanje uspe postati agilen stroj, ki učinkovito izvaja svoje poslanstvo.” – Marko Vukobrat, SIO Svetovalec in organizator podjetniških dogodkov,  RC Novo mesto

Kontaktirajte nas

  Ostanite na tekočem

  Dvakrat na mesec prejmite sveže pripravljene agilne trende, nasvete in trike za izboljšanje ekip in ostanite na tekočem z našimi odprtimi dogodki.

   NAROČITE SE