LEAN Slovenia 2023

Tradicionalni zadnji teden januarja je lahko tudi vaš “boost” teden leta, posvečen vitkemu in agilnemu inoviranju. Dal vam bo vpoglede in spodbude v KAJ, ZAKAJ in KAKO učinkovito organizirati, upravljati in izvajati inoviranje preko celega leta.

3 praktične delavnice, 1 masterclass in osrednja konferenca.

Januarja 2023, ponovno v živo!

DATUM23.-27. jan. 2023LOKACIJATehnološki park LjubljanaCENAPreverite na spletni strani leanslovenia.comTeden vitkega inoviranja

LEAN Slovenia 2023 – Teden vitkega inoviranja
23.-27. januar, @Tehnološki park Ljubljana

Svet se vse bolj pospešeno spreminja. Poleg običajnih izzivov inoviranja in vodenja procesov inoviranja, so tu še novi zunanji dejavniki kot je vojna v Ukrajini, negotovi in dragi energenti, re-globalizacija, nadaljnja digitalizacija, okoljski pritiski, večna menjava generacij, kar pospešeno spreminja naš način življenja in seveda tudi poslovanja. Spreminjajo se vsi poslovni sistemi in vsak del teh sistemov. Ključno vlogo pri tem imamo ljudje in šele potem tehnologije. Za obvladovanje sprememb okoli nas potrebujemo voljo in energijo, kar se da uporabna znanja in čim boljše izkušnje izvajanja potrebnih sprememb in snovanja novih produktov.

Najbolj učinkovite spremembe ali inovacije se ne zgodijo naključno – zgradijo se načrtno!

Sistematičnost inoviranja ni več konkurenčna prednost – je samoumevnost, nujnost. Organizacije, ki želite izstopati v prihodnosti, morate postati odlične na vseh ravneh sistematičnega inoviranja. Mnoge organizacije že preoblikujete svoje procese, da bi postali bolj vitki, agilni in spodbujali inovacije od znotraj in zunaj. Na vse bolj konkurenčnem trgu vas v to silijo tako konkurenti, kot novi izzivalci. Na srečo je še vedno velika vrzel v zmogljivosti sistematičnega inoviranja, ki jo je treba zapolniti.

Vabljeni, da nadgradite kompetence sebe in svojih timov za priložnosti in nevarnosti, ki so pred nami. Temu je namenjen celoten 5-dnevni program Tedna vitkega inoviranja.

VABLJENI NA TEDEN VITKEGA INOVIRANJA

Ostanite na tekočem

Dvakrat na mesec prejmite sveže pripravljene agilne trende, nasvete in trike za izboljšanje ekip in ostanite na tekočem z našimi odprtimi dogodki.

    NAROČITE SE