Študija primera podaljšanje naročniških razmerij z metodo Design Sprint

All successful companies are successful because they have a good system in the production of products or services, in sales, in human resources, in financing and in the rest. Systems bring more value. What about a lean innovation system?

V tem članku je predstavljena Design Sprint metoda, ki omogoča hitro oblikovanje, testiranje in validacijo inovativnih idej. Korak za korakom vodnika vam bomo predstavili celoten postopek izvedbe Design Sprinta, ki vključuje intenzivno sodelovanje ekipe, iterativno prototipiranje in pridobivanje povratnih informacij uporabnikov. S pomočjo Design Sprinta lahko organizacije pospešijo in usmerijo razvoj novih izdelkov, storitev in rešitev ter dosežejo boljše rezultate v krajšem času.

Namen študije primera je deljenje znanja, ključnih ugotovitev, podrobnih korakov in agende.

Design Sprint študija primera, kot metodologija metodologiji in o udeležencih

Gre za predstavitev študije primera na konkretnem primeru telekomunikacijskega podjetja, kjer smo uporabili metodo Design Sprint.
Celoten sprint se je izvedel v 5 dneh skupaj, z nekaj dodatnimi dnevi priprave in usklajevanja.

Vabimo vas, da preberete poročilo, da izveste več o korakih, izzivih in rezultatih, ter da podoživite Design Sprint.

Študija primera podaljšanje naročniških razmerij z metodo Design Sprint

Po oddaji izpolnjenega spodnjega obrazca boste prejeli študijo primera na e-naslov.

  Želim prejemati sveže pripravljene agilne trende, nasvete in trike za izboljšanje ekip in ostati na tekočem s CorpoHub odprtimi dogodki, preko CorpoHub novičnika.

  Kaj je Design Sprint?

  Z Design Sprint pristopom lahko bistveno izboljšamo način, na katerega ekipa začne nov projekt/idejo, opredeli strategijo trženja in rasti oz. odgovori na kritično poslovno vprašanje.
  Design Sprint je inovativna metodologija, ki so jo razvili Jake Knapp in strokovnjaki iz podjetja Google Ventures. Je svetovno priznana metoda za pospešitev in poenostavitev procesa oblikovanja izdelka, strategije ali katere koli nove poslovne ideje.

  V praksi pomeni izzivanje predpostavk, osredotočanje na uporabnika, udejanjanje eksperimentalne miselnosti in posledično odpravljanje ključnih negotovosti in tveganj.

  Končni rezultat pristopa so izdelki in storitve z boljšo uporabniško izkušnjo in večjo vrednostjo. Z uporabo pristopa so podjetja bolj agilna. Design Sprint ne predstavlja garancije za izvedbo, pomaga pa nam pridobiti ključne odgovore na zastavljena vprašanja.

  Z Design Sprintom, lahko skrajšate neskončne cikle razprav in stisnete mesece časa v nekaj dni. Namesto čakanja na lansiranje minimalnega izdelka, da bi razumeli, ali je ideja dobra, boste razmeroma hitro dobili jasne podatke iz zelo realističnega prototipa. To spodbuja in omogoča Design Thinking pristop.

  Ostanite na tekočem

  Dvakrat na mesec prejmite sveže pripravljene agilne trende, nasvete in trike za izboljšanje ekip in ostanite na tekočem z našimi odprtimi dogodki.

   NAROČITE SE