CorpoHub Pohvalnice

CENAdepending on quantityCONTACT US

CorpoHub pohvalnice so posebna priznanja, ki jih podeljujemo za dosežke in izjemne rezultate. Z njimi imate priložnost pohvaliti svoje sodelavce za njihov trud, predanost in izjemno delo. Pohvalnice niso le znak zahvale, ampak tudi močno motivacijsko orodje, ki spodbuja sodelavce k še boljšemu delu in dosežkom. Preverite naše izbor pohvalnic ter pošljite priznanje tistim, ki si ga zares zaslužijo

S Pohvalnicami boste zlahka spodbudili motiviranost in sodelovanje znotraj ekip. Prav vsak bo imel priložnost pozitivno izkušnjo deliti s preostalimi člani ekip in s tem preoblikovati kulturo ter klimo v vaši organizaciji. Če želite, jih lahko uporabljate v kombinaciji z majhnimi darilci.

Spodbujanje ekip k uspešnejšemu sodelovanju in ustvarjanju prijetnejšega delovnega okolja

Na temo zadovoljstva na delovnem mestu so bile narejene že številne študije, od dejanj, ki motivirajo zaposlene, zaradi česa se ljudje vsakodnevno z večjim veseljem vračajo na delovno mesto, do ugotovitve, da denar še zdaleč ni prvi motivator.

“Hvaležnost osmisli preteklost, prinese mir sedanjosti in ustvari vizijo prihodnosti.” – Melody Beattie

pohvalnice

Si želite, da bi vaši sodelavci čutili, da so resnično cenjeni?

Vse več uspešnih podjetij se zaveda, da njihove ekipe z visoko stopnjo spoštovanja in človečnosti ter nagradami v kakršnikoli obliki dosežejo bistveno boljše rezultate kot v okolju z več omejitvami in kaznovanjem. Delovni izzivi, možnost izobraževanja in napredovanja, … Vse to je vsekakor pomembno. Predvsem pa se ljudje tako kot v zasebnem življenju tudi med sodelavci želimo počutiti dobrodošle in sprejete. Prihodnost je torej v okolju, ki odkrito in na glas pozdravlja medsebojno pohvalo, zahvalo in spodbudno besedo. V hitro spreminjajočem se svetu sta prilagajanje spremembam in sprotno učenje nedvomno med ključnimi fokusi vseh podjetij in zdi se, da ljudje marsikdaj manjšo pozornost namenjamo res kakovostnim medosebnim človeškim odnosom. Zgolj nadzorovanje in načrtovanje vlaganj v tehnologijo in širitev asortimana izdelkov ali storitev še zdaleč ni več dovolj za uspešnost velikih podjetij, ki želijo ostati velika in uspešna tudi v prihodnosti.

K bolj sproščenemu vzdušju, zadovoljnemu in kreativnemu okolju in klimi, ki temelji na sodelovanju, bistveno prispevajo že majhne geste s strani članov ekipe. Že samo iskrena pohvala lahko nekomu bistveno polepša dan. In tukaj vam na pomoč priskočijo Pohvalnice!

“Lepa beseda lepo mesto najde.” – Star slovenski pregovor

Zakaj Pohvalnice?

Pohvalnice predstavljajo nekakšen simbol hvaležnosti za dobro opravljeno delo, ki spodbujajo notranjo motivacijo članov ekip. Gre za pisno in javno zahvalo ter priznanje sodelavca za nekaj, kar je nekomu olajšalo delo ali polepšalo dan. Pohvale tako ne potekajo več samo v vertikalni smeri s strani nadrejenih, ampak ponujajo možnost, da lepe besede zaposleni namenijo komurkoli, znotraj ali zunaj ekip in oddelkov. Pohvalnice sežejo dlje, naprej od omejitev hierarhije in vsakogar spodbudijo k še bolj odprti ter prijaznejši komunikaciji.

Pohvalnice so inspirirane po Kudo Cards, Management 3.0 praksi, ki jo po celem svetu uporabljajo v najrazličnejših podjetjih in organizacijah.

Reference: ETA Cerkno, Odelo, Bankart, NLB, Big Bang, Pošta Slovenije, javna uprava …

Pohvalnice grejo z roko v roki z določenimi CorpoHub delavnicami. Za več informacij, nas le kontaktirajte.

Kontaktirajte nas

    Ostanite na tekočem

    Dvakrat na mesec prejmite sveže pripravljene agilne trende, nasvete in trike za izboljšanje ekip in ostanite na tekočem z našimi odprtimi dogodki.

      NAROČITE SE