CorpoHub Check-in kartice

CENAdepending on quantityCONTACT US

Ste se kdaj vprašali, zakaj nekateri sestanki preprosto ne stečejo, zakaj šef ali sodelavec zavrne vsako idejo, ki je dana na mizo? In kdaj drugič vse preprosto klikne in vaša ekipa doseže dogovor v hipu? Ali se vaša organizacija sooča s tema dvema scenarijema – z istimi člani ekipe v obeh situacijah?

Kaj pa, če vam povemo, da odzivi drugih ljudi morda nimajo nobene zveze z vami, ampak veliko s tem, kako je potekal njihov dan, preden so vsi sploh stopili v konferenčno sobo? Stavimo, da bi se bolj trudili razumeti njihove reakcije, poleg tega pa bi vam bilo lažje, da tega ne bi jemali osebno, če bi vedeli več o razpoloženju, ki so ga prinesli s seboj na sestanek.

“Kamorkoli greš, vzameš sebe s seboj.” – Neil Gaiman

Spodbudite več empatije med svojimi sodelavci in naredite sestanke bolj učinkovite!

Obstajata dva različna načina uporabe CorpoHub check-in kartic. V obeh primerih vsaka oseba prejme 3 kartice pred sestankom, dogodkom ali delavnico.

#1 – Delite svoje trenutno razpoloženje z ostalimi v sobi v 3 sekundah

Kartice hranite v konferenčni/sejni sobi ali jih prinesite s seboj, kadar koli organizirate srečanje/delavnico/dogodek. Začnite zbiranje tako, da daste vsem nekaj sekund, da izberejo kartico glede na trenutno počutje – zelena, če se počutite odlično in ste navdušeni nad začetkom sestanka, rdeča, če ste pod stresom in ne morete normalno delovati (ali ste imeli težave doma , zastoj v prometu ali karkoli, kar je slabo vplivalo na vaš dan) in rumena predstavlja nekaj vmes. Če želijo, imajo vsi priložnost, da v kratkem povejo razlog za svojo barvo.

To kratko deljenje skeniranja razpoloženja izboljša razumevanje in poveča empatijo med ljudmi, zaradi česar je preostanek sestanka ali dogodka veliko bolj učinkovit.

#2 – Preprečite, da bi vaši sestanki postali predolgi ali neosredotočeni

Vljudno povabite govornika, naj prekine svojo razpravo, ko menite, da je izgubila fokus ali da gre preveč v podrobnosti – preprosto tako, da mu pokažete rdeči karton. Seveda lahko uporabite tudi rumeno ali zeleno, da nakažete nasprotno.

Če želite začeti uporabljati CorpoHub Check-In kartice na svojih sestankih ali dogodkih, nas kontaktirajte.

Kontaktirajte nas

    POVEZANE VSEBINE

    Ostanite na tekočem

    Dvakrat na mesec prejmite sveže pripravljene agilne trende, nasvete in trike za izboljšanje ekip in ostanite na tekočem z našimi odprtimi dogodki.

      NAROČITE SE