Agilni coaching

Če želite ustvariti produktivno in opolnomočeno kulturo v organizaciji, je sodelovanje z agilnim coachem prava pot.

V hitro spreminjajočem se svetu si podjetja želijo biti agilna. Agilnost ni nekaj, kar počneš – agilnost je miselnost. Če želite ustvariti produktivno in opolnomočeno kulturo v organizaciji, je sodelovanje z agilnim coachem prava pot.

Agilni coach je nosilec sprememb. Vključujoči vodja, ki mentorira, coacha, uči in facilitira. Vse to počne s posamezniki, vodji, ekipami in organizacijami, da bi le ti dosegli svoje cilje.
Agilni coach se najprej osredotoči na razvoj kompetenc posameznikov in ekipe, kar vodi v izboljšave pri delu, vedenju in rezultatih v kontekstu razvoja produktov.

Ciljna skupina

Ekipe, ki si želijo bolj produktivno, opolnomočeno kulturo, ki uspešno dosega svoje cilje. Agilni coaching je primeren za:

  • Managerje (kadar se želite naučiti, kako ekipe podpreti na poti samoorganiziranosti in visoke učinkovitosti)
  • Scrum Master-je in Product Owner-je (če si želite zgraditi svoje kompetence in svojo vlogo opravljati zares odlično)
  • Člane ekip (kadar si želite več samoorganiziranosti, deljenje odgovornosti in zadovoljstva med člani ekipe)

Agilni coaching običajno poteka nekaj mesecev, saj le tako dosežemo ustrezen premik in rezultate ter spremenimo organizacijo, da postane bolj agilna.

Reference

Abanka, BSH, Halcom, cyberGRID

Kontaktirajte nas

    Ostanite na tekočem

    Dvakrat na mesec prejmite sveže pripravljene agilne trende, nasvete in trike za izboljšanje ekip in ostanite na tekočem z našimi odprtimi dogodki.

      NAROČITE SE